Karantén-stresszt csökkentő tréning

 

 

Miről van szó?

Egy gyakorlatokkal, hanganyaggal, színesített tréning, amit bármikor, bármilyen élethelyzetben elővehetsz, meghallgathatsz, elolvashatsz, mikor azt érzed, hogy túlcsordult a pohár. Vagy még előtte.

Hogyan csökkenthetjük a stresszt a pohár boron és a leszaromtablettán kívül?

Rengeteg stressz leselkedik ránk. Otthon, a munkahelyen, a boltban, az orvosi rendelőben, na meg vezetés közben. Ismerős? Mit kellene tennem? Kerüljem el? El lehet? Mit tehetek, ha mégsem tudom elkerülni?

Néha úgy tűnik, az ember stressz szintje egyszerűen befolyásolhatatlan tényezőkön múlik: a számlák úgyis jönnek, a nap soha nem fog 25 órából állni, a munkahelyi és családi körülmények mindig sokat fognak követelni. A nem várt helyzetekről már ne is beszéljünk.

A férj otthon dolgozik, (ha van, ha nincs, akkor sem túl nagy segítség) Neked is kellene, mert épp home office-ban vagy. Vagy éppen 1-2-3 gyerekkel otthon, akik kicsik, picik, óvodások, vagy éppen iskolán kívüli iskolások. Mindannyiunknak hatalmas kihívás a jelenlegi helyzet. Konkrétan a hajunkat tépjük.

Neked szól a képzés, ha

N

azt érzed, hogy gyakrabban megy fel a pumpa, mint korábban

N

félsz, hogy ettől leszel beteg, nem a koronától

N

félted a családodat, szeretteidet és magadat, de nem tudod hatékonyan kezelni az ezzel járó stresszt

N

tele a hócipőd és más is

N

már nincs annyi bor, ami segíthet

N

nem iszol

Nem neked szól, ha

N

sosem stresszelsz

N

van még borod és ennyi elég is

N

nincs humorérzéked

N

Te nem akarod

N

mindent tudsz és jól alkalmazod is

N

zen buddhista vagy és inkább Te segítenél nekünk

Az alábbi stresszorok leselkednek ránk:

Traumatikus események

pl. Covid-19 és a karantén

Próbatételek

tanulás a gyerek(ek)kel, munka-család-gyerek szentháromság összehangolása

Belső konfliktusok

megfelelés, megfelelni vágyás

Függetlenség vagy függőség

bezártság, összezártság

Intim kapcsolat vagy magány

incs saját élettér vagy pont az ellenkezője, egyedül vagyunk

Együttműködés vagy versengés

ki tesz meg többet otthon, a családért?

Az impulzusok kifejezése vagy az etikai normák betartása

hordjam, vagy ne a maszkot?

Mit tanulhatsz a karantén-stressz-kezelő tréningen?

1. Modul: Mi a stressz? Mit értünk stressz alatt?

Ebben a modulban megismerkedünk magával a stresszel. A stressz folyamatos feszültség, vagy tartós idegesség, amelyre a testünk válaszreakciót ad. Ha a szervezetünk kibillen az egyensúlyából, betegséget okozhat, mivel gyengíti a szervezetünk ellenállóképességét.

2. Modul: Milyen helyzetek okoznak stresszt számukra?

Azok a helyzetek minősülnek stresszhelyzetnek, amelyeket sem megoldani, sem kontrollálni nem tudunk. A mostani helyzetben úgy gondolom, hogy mindkettő nagyon igaz.

3. Modul: Hogyan jelentkezik a stressz? Milyen reakciókat adunk rá?

Megnézzük, milyen igénybevételt jelent ez számodra és a szervezeted számára. A stressz teljes hiánya enerváltságot, túltengése pedig irracionális reakciókat, betegséget okozhat, mivel gyengíti a szervezet ellenállóképességét. Szorongás, harag, fásultság? Éreztél már erre utaló jeleket? Akkor ideje tenni ellene, mielőtt a korona helyett ez dönt le a lábadról.

4. Modul: Milyen tünetekből tudjuk, hogy adott pillanatban éppen stresszt élünk át?

Amikor stresszt élünk át, a testünk fenyegetettséget észlel és ezzel egyidőben igyekszik felkészíteni a szervezetet az esetleges védekezésre, vagy menekülésre. Megemelkedhet a vérnyomásunk, szaporábban verhet a szívünk, a mellékvesénk adrenalint és noradrenalint választanak ki. Ha ez tartósan fennáll, egészségkárosodáshoz vezethet.

5. Modul: Milyen hatása van ránk a stressz?

Amikor a fizikai, vagy pszichológiai jólétünket fenyegeti valami, stresszt élünk át. Ezt a két területet azonban nagyon nehezen lehet szétválasztani egymástól, mert kölcsönösen hatnak egymásra. Így van ez most a koronavírus kapcsán is. Félünk, szomorúak vagyunk, étvágytalanok is lehetünk, de akár túl is ehetjük magunkat. A kérdés, hogy jó ez nekünk?

6. Modul: Lehetnek-e előnyei a stressznek? Ha igen, hogyan fordítsuk a javunkra?

Létezik jó és rossz stressz. Milyen a jó stressz? Mit profitálhatunk belőle?

7. Mikor árt meg a stressz? Mit tehetünk ellene?

Konkrét módszerekkel, gyakorlati példákkal segítünk, melyekkel könnyedén csökkentheted a stressz szintedet. Hanganyagok, amiket a telefonodra is letölthetsz és akár otthon, akár séta, vagy vezetés közben is meghallgathatod és alkalmazhatod. Olyan megküzdési stratégiákat fogsz elsajátítani, amelyek segítségével tudatosabban kezeled a felmerülő problémákat és sokkal kiegyensúlyozottabb leszel. Amiből Te is, a családod is és később a munkahelyed is csak profitálhat.

megnézzük, milyen elakadásaid lehetnek

egy teszt segítségével feltárjuk, életed melyik területén van most a legnagyobb stressz, hol van a legnagyobb szükséged a segítségre

A Karantén-stresszkezelő tréningen nem csak elméletet és gyakorlati feladatokat küldünk, hanem abban is segítünk, hogy mindezt meg tudd valósítani annak érdekében, hogy életed, családod élete kiegyensúlyozottabb és boldogabb lehessen.

Tanulj a saját tempódban

A tréninget otthon – vagy bárhol, ahol időt tudsz rá szakítani – kényelmesen, saját tempódban végezheted el. Kapsz letölthető pdf dokumentumot, ppt filet, amit lementhetsz, kinyomtathasz, ahogy Neked a legjobb. Valamint küldünk hanganyagot gyakorlatokkal, melyet bárhol meghallgathatsz, miután letöltötted mobilodra, tabletedre, számítógépedre.

Közösségben – Zárt csoport

A képzés ideje alatt zárt fb csoportunkban kérdezhetsz, amire készséggel válaszolunk. Heti egy alkalommal élőben is találkozhatsz velünk a fb csoportban, ahol szintén tehetsz fel kérdéseket, megoszthatod tapasztalataidat.

Ajándék hanganyagok

Ajándékba adunk egy relaxáló, meditációs hanganyagot, valamint az összes gyakorlathoz hanganyag is jár, ezért ezeket anélkül elvégezheted, hogy közben olvasnod kell.

Rendkívüli kedvezmény

Céges tréningek esetében ez a képzés több tízezer forintba kerül, most viszont a rendkívüli helyzetre való tekintettel mindössze 7.800 Ft.

Alapcsomag 

Stresszt csökkentő training

Sztresszkezelő csomag + stresszkezelő technikák hanganyag + ajándék meditáció

most csak 7.800 Ft!

Jelentkezés a stresszt csökkentő hanganyag trainingre

Adatvédelem

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com