Így kezdődött minden...
Rólunk

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy anya, aki anyává válása után jött rá arra, hogy mennyire egyedül van. Szülők, nagyszülők, rokonok nem elérhető távolságra, barátok szintén behavazva, gyermek apja munkában.

 

Nem vagyok mártíranya, így pár hónap után elkezdtem gyermekem mellé bébiszittert keresni. Álmomban sem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz. Ajánlottak közvetlen és közvetett ismerőseim időset és fiatalt egyaránt. Volt, akivel a találkozóig sem jutottunk, volt, akit 1-2 alkalom után nem kerestem többé – nem működött a kémia. Hol a lányom és közte, hogy közte és köztem.

 

Végül megtaláltam a mi Szuperdadusunkat, Böbe mamát, aki megtestesíti azt a személyt, akit mind a lányom, mind pedig magam mellé el tudok képzelni. Nekem ő a tökéletes. Mert a mi (lányom és az én) igényeinknek, elvárásainknak felel meg. Nektek pedig mások az igényeitek és az elvárásaitok.

 

Zavracsányi Melinda

 

 

 

Hadd segítsünk, hogy Te is megtaláld a Szuperdadusodat!

Regisztrálj még ma! Nem vagy egyedül!

Bébiszitter képzésBébiszittert keresek

Szeretnénk segíteni a gyermeküket egyedül, vagy segítség nélkül nevelő anyáknak.

 

Milyen módon tehetjük ezt?

Mondjuk úgy, ahogy én is szerettem és a mai napig igénylem.

Legyen valaki, akire biztonsággal rábízhatom a gyermekemet, ameddig pl. ügyet intézek, háztartást vezetek, tanulok, dolgozom, urambocsá’ elmegyünk moziba, színházba.

Vagy épp fodrászhoz, kozmetikushoz, esetleg találkozni, beszélgetni valakivel, aki nem gyerek és igen, felnőtt témákról is túl a kakis pelusos, büfis, hasfájós, nemalvós témákon…

Ki az, akiben megbízhatok?

Talán az egyik legnehezebb kérdés. Kell a szimpátia, és kell az, hogy valaki az én értékrendem szerint úgy segítsen nekem, ahogy az nekem jó. Elég az, ha valaki „csak” vigyáz a gyerekemre? Véleményünk szerint nem. Mert nem mindegy, hogy azt hogyan teszi. Ehhez nyújtunk segítséget a képzéseinkkel.

Olyan segítővé válhatsz, akinek fejlett az önismerete, aki jól kommunikál, aki azon túl, hogy szereti a gyerekeket, ért is hozzájuk.

Szem előtt tartjuk a pozitív fegyelmezést, a kötődő nevelést, de elsősorban azt, hogy mire van az anyának és a gyermekének szüksége. És ezt csak az empátiás készség fejlesztésével érhetjük el.

– Zavracsányi Melinda

– Pestovics Noémi

Most egy olyan közösség működésén dolgozunk,

ahol a bébiszitterek és az anyák is támogatva érezhetik magukat.

Melinda

“Sok mindennel foglalkoztam. Voltam idegenvezető és üzletkötő, tűz és munkavédelmi cég üzletágvezetője, majd egy élelmiszeripari cég kereskedelmi vezetője és tanítottam felnőttképzésben. Voltak jó és kevésbé jó periódusok az életemben. Munkában és magánéletben is volt fent és nagyon lent.

Ennek hatására kezdtem el pszichológiával és önismerettel foglalkozni, immár 15 éve… Azóta is tart ez a belső munka, a tanulási folyamat. Így lettem önismereti és párkapcsolati tanácsadó tréner, okleveles mediátor és coach.

Jelenleg trénerként dolgozom, és emellett szeretném az eddig felhalmozott tapasztalatomat és tudásomat továbbadni azoknak, akik fejlődni szeretnének. Az így képzett szuperdadusokkal pedig azokat az anyákat egy kis levegőhöz juttatni, akiknek nincs segítségük.”

Noémi

“Egyetemista, buddhista, és végtelenül idealista. Így jellemezném a sok évvel ezelőtti önmagamat. Aztán következtek a nagy koppanások és kiábrándulások. Emberekből, módszerekből, addig kőbe vésettnek hitt igazságokból. Majd jött a multi, minden előnyével, hátrányával, és beszippantott. Kellett az ottlétemnek adni valamilyen célt.

Ami végül az lett, hogy inkább az önállósodást választom, és olyan valamivel szeretnék foglalkozni, ami közel áll hozzám, és ahhoz, amilyennek én a világot látom. Megtanultam a családállítást, majd a caochingot és Bach virágterápiát is.

A multit azóta magam mögött hagytam, és most egy olyan közösség működésén dolgozunk, ahol a bébiszitterek és az anyák is támogatva érezhetik magukat.”

Amikor minden összeáll

Köszönöm, jól vagyok a bőrömben!

Egy budapesti képzésen találkoztunk Noémivel. Már a csoportfeladatoknál felfigyeltem rá…

Egy budapesti képzésen találkoztunk. Már a csoportfeladatoknál felfigyeltem Noémire. Tökéletes ellenpólusom volt, mégis hasonlónak éreztem. Nyugodtak, kiegyensúlyozottnak láttam és valami hatalmas életigenlés lengte körül. Pár alkalom után tanulótársat kellett választani, ahol összeakadt a pillantásunk és tudtam, hogy Ő az. Szerencsémre ő is engem választott. Aztán eltelt pár év. Én anya lettem, de végig kapcsolatban maradtunk és arról álmodoztunk (szó szerint), hogy majd egyszer valamit – együtt. A többit majd ő elmeséli… 😉

Melinda

Melindát én azon a bizonyos képzésen olyan embernek láttam, aki határozott, pontosan tudja mit szeretne, és céljai eléréséért cselekszik is. Mindemellett már a bemutatkozásakor is olyan embernek tűnt, aki árasztja magából, a „köszönöm, jól vagyok a bőrömben” érzést. Örömmel dolgoztam vele akkor is, és lelkesen vártam a közös munkát.

Noémi

Noémi

A kapcsolódásban hiszek

A folytonos tanulás és képződés szerves része az én életemnek is. Az általam tapasztalt hatásokat és benyomásokat pedig szívesen megosztom azokkal, akik ezt kérik.

A kapcsolódásokban, a tapasztalatszerzésben és a kölcsönös segítségnyújtásban hiszek. Szerintem így tudunk a legtöbbet és a leghatékonyabban tanulni másoktól, egymástól is.

A közösen megálmodott képzésbe mindent beletettünk, amit szeretünk, amiről az életünk szól jelenleg, és amelyekről hisszük, hogy egy csoportban, egy közösségben és egyénileg is tudnak hatékonyan működni.

Melinda

Összeállt a történet

Ahogy kézzelfoghatóvá vált, hogy Noémi hamarosan ideköltözik, elkezdtünk ötletelni. Azt mindig is tudtam, hogy segítő hivatásom van, de a konkrét célcsoport még nem volt meg. Csak folyton tanultam, képeztem magam.

Mivel az életem gyökeresen megváltozott és az anyasággal együtt a korábbi érdeklődésem is kibővült, így képbe kerültek az anyák, a segítségnyújtás, a felnőttképzés és minden, amit eddig csináltunk.

Aztán szép lassan összeállt egy kerek egésszé a történet.

Keress minket bátran!

Szombathely

06 30/525-8889

info@szuperdadus.hu

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com