Legyél te is Szuperdadus!

Feketeöves bébiszitter képzés Szombathelyen
Tudj meg többet a képzésrőlBébiszittert keresek
Száraz tananyag helyett…

Gyakorlati tudás!

Profi bébiszitterek, vagyis szuperdadusok képzését végezzük. Az alapismereteken kívül nagy hangsúlyt fektetünk a tudatosságra, különböző képességek és készségek fejlesztésére, úgymint önismeret, kommunikáció, stressz – és konfliktuskezelés, gyermekpszichológiai ismeretek. Száraz tananyag helyett a gyakorlati tudásra helyezzük a hangsúlyt.

A tanfolyamot úgy szerveztük, hogy akár munka, vagy család mellett is könnyedén elvégezhesd.

Nincs megengedett hiányzás, de az utólagos pótlásra csoportok közötti átjárhatóságot biztosítunk.

A képzés sikeres elvégzése után egy zárt Faceebook csoport tagja lehetsz, ahol kölcsönösen segítjük és támogatjuk egymást. Ezen felül 50%-os kedvezményt adunk, ha személyes coaching ülésinken is szeretnél részt venni.

A képzések tengerében

segítünk azoknak, akik a bébiszitterkedést választották.

Legyél Te is feketeöves bébiszitter!

Célunk, hogy olyan profi képzést nyújtsunk, amit mi is elvárnánk. A képzések tengerében szeretnénk valóban minőségi tudást adni a tanulni vágyóknak.

Szeretnénk segíteni azoknak a nőknek, akik bármilyen okból kifolyólag a bébiszitterkedést választották és pénzt szeretnének vele keresni.

A képzés oktatói szakképesítéssel és széleskörű gyakorlattal rendelkező szakemberek. Minden modulnál az aktuális témához kapcsolódóan egy-egy kiemelt szakértőt is meghívunk vendégelőadónak. Gyakorlati helyet magad is választhatsz, de igény szerint mi is szívesen ajánlunk Neked.

5 lépcsős képzés

Kiemelkedő tudásra tehetsz szert!

A képzés 5 lépcsős. A szintek egymásra épülnek és kiegészítik a korábban tanultakat.

Az adott fő területen kiemelkedő tudásra tehetsz szert, amelyet nem csak a bébiszitterkedés során, hanem magánéletedben, emberi kapcsolataidban is kamatoztathatsz.

Az egyes szintek elvégzése után nincs kötelezettség a további szintek elvégzésére, azonban így érhető el a mesterfokozat és azzal együtt a folyamatosan emelkedő jövedelem.

Képzésen kívüli szin(t)ek elérésére is lehetőséged van a korábbi végzettségekből, vagy a szakmai tapasztalatodból, igazoltan letöltött gyakorlatokból adódóan.

Fehér öv

Alapképzés (egészségügyi modul, kommunikáció, gyermekpszichológia)

Sárga öv

Önismeret fontossága a gyermeknevelés kapcsán

Zöld öv

Kommunikáció a gyermekekkel és a szülőkkel, asszertív, önérvényesítő kommunikációs stílus elsajátítása

Barna öv

Stressz és konfliktuskezelés a gyermeknevelés során

Fekete öv

Mester szint – ő maga a Szuperdadus!

Az első modul elméleti része 4×4 óra, a további képzések 4×2, vagy 2×4 óra – heti 1-2 alkalom, igény szerint.

A gyakorlati idő megszerzésére, valamint az elméleti anyag elsajátítására összesen 2 hónap áll rendelkezésre, melyet vizsga követ. Sikeres teljesítés esetén 1 héten belül kézhez kapod a 3 nyelven kiállított tanúsítványotokat. Emellett automatikusan felvételt nyersz az adatbázisunkba, ahol 3 hónapig díjmentesen közvetítünk a hozzánk forduló családokhoz.

A képzéssel csak nyerhetsz

Járj több lépéssel mások előtt

Szeretnél akár főállásban gyerekekkel foglalkozni? Szeretnél mindezzel kiemelkedő bevételre szert tenni? Esetleg plusz jövedelmet szeretnél? Tudtad, hogy háztartási kisegítőként nem terhel adó és járulékfizetési kötelezettség, mégis hivatalosan dolgozhatsz?

=

Igazolod, hogy profi vagy.

A képzéseinkkel abban segítünk, hogy ne csak lelkesedéssel és képességgel, hanem papírral is igazolni tudd, képes vagy profi szinten ellátni a rád bízott csemetéket.

=

Magabiztos leszel a munkádban és a magánéletedben is.

Az általunk oktatott kommunikációs technikáknak köszönhetően bátrabban vállalhatsz munkát itthon és külföldön egyaránt. Magabiztosabb lehetsz a munkában és a magánéletben is. A képzés után 3 hónapig díjmentesen közvetítünk. Az egyes modulok elvégzése után egyre magasabb óradíjért  vállalhatsz munkát.

=

Könnyebben helyezkedsz el felsőoktatásban, munkában.

Amennyiben érdekel a pszichológia, az andragógia, a gyermekfelügyelet, vagy a gyermekgondozás, nagyobb eséllyel nyerhetsz felvételt akár felsőoktatási intézményekbe is. Ha más területen szeretnél érvényesülni, a megszerzett önismerettel, magabiztosabban és könnyebben tudsz elhelyezkedni.

=

Személyre szóló ajánlólevelet kapsz.

Tudjuk, hogy minden ember egyedi és különböző képességekkel rendelkezik, Te sem vagy kivétel. Ezeket nálunk tovább fejlesztheted. Már jelentkezéskor konkrét visszajelzést adunk az erősségeidről, fejlesztendő területedről. Személyesen veszünk részt a képzésedben, így végigkísérünk az úton, melynek a végén egy személyre szóló ajánlólevet kapsz tőlünk.

Alap képzés

Fehér öv

Képzés időpontja: 2020. február

Alapmodul felépítése – Fehér öv

80 óra (16 óra elmélet, 28 óra gyakorlat, 36 óra egyéni felkészülés)

A képzés része a szakmai anyag, jegyzet biztosítása, az ajánlott szakirodalom és a vizsgára való felkészítés.

=

1.a. Kapcsolattartás, együttműködés

Szülőkkel való kapcsolattartás, elvárások tisztázása, együttműködési szerződés minta készítése, szakmai etikett, kompetenciahatárok tisztázása, empátiás készség fejlesztése.

=

1.b. Csecsemőgondozási és elsősegélynyújtási alapismeretek

Csecsemő és kisgyermek táplálás, nemzetközi irányelvek, WHO ajánlások, Csecsemő és kisgyermek táplálás, nemzetközi irányelvek, WHO ajánlások Játék a gyermekekkel, mondókák

=

1.c. Mozgásfejlődés, fejlődéslélektan, gyermekpszichológia

Játékok, mesék, mondókák

=

1.d. Pályaorientációs tanácsadás

Pályaorientációs tanácsadás, egyéni képességek, készségek feltérképezése, fejlesztése, felkészítés a szülőkkel történő találkozásra, interjúra.

A képzés díja

Legyél Te is Szuperdadus!

=

10 % kedvezmény*

A kezdő részlet befizetését követően részletfizetési lehetőséget, egyösszegű előre történő fizetés esetén minden modulnál 10 % kedvezményt biztosítunk.

=

Vizsgadíj, tanúsítványok*

Vizsgadíj és háromnyelvű tanúsítvány kiállítása modulonként 10 000 Ft.

=

További kedvezmény*

Aki a képzés alatt a következő modulra jelentkezik és az első részletet befizeti, további 10 % engedményt kap.

=

20% kedvezmény a további képzés árából*

A tanfolyam indulásának feltétele minimum 8 fő. Ha ismerősödet, barátnődet is magaddal hozod, a következő képzés árából további 20 %-os kedvezményt adunk. A pontos indulásról e-mailben értesítünk.

Bébiszitter képzés – Jelentkezés

1. szint – Fehéröves bébiszitter

Képzés időpontja: 2020. február

 

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz a képzésünkre. Jelentkezésed megerősítése az első részlet befizetése, melyről visszaigazoló e-mailt küldünk. Ezt követően lesz egy személyes elbeszélgetés és már indulhatunk is.

Jelentkezés az 1. szint - Fehéröves bébiszitter képzésre

Adatvédelem

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com