Fontos számodra a gyermeked nevelése?

Ha a legjobbat szeretnéd gyermeked számára, akkor jó helyen jársz!

Van már gyermeked, de sokszor elbizonytalanodsz, hogy jól neveled-e? Rengeteg tanácsot kapsz a családtól és a baráti körödtől, de úgy érzed egyikkel sem tudsz őszintén azonosulni? Hiába vannak körülötted emberek, mégis magányosnak érzed magad? Szeretnél hasonló problémákkal szembenéző nőkkel találkozni? Rengeteg baba-mama csoport tagja vagy, de kispadról figyeled az eseményeket?

Te is tetted már fel ezeket a kérdéseket magadnak?

 • Jó anya vagyok?

Szereted a gyermeked? Akkor meg kell, hogy nyugtassalak, jó anya vagy.

 • Jól csinálom?

Van egy nagyon fontos meglátása a Szuperdadusnak: Ne ostorozd önmagad, hiszen nincs olyan, hogy valamit rosszul csinálsz, vagy elrontod, fejlődni viszont mindig van lehetőséged.

 • Rossz anya vagyok, ha rákiabálok a gyermekemre?

Aki azt mondja, hogy még életében nem kiabált a gyermekével az szerintem hazudik. De megmutatjuk az alternatíváját annak, hogy hogyan tudod a kritikus helyzeteket máshogy kezelni.

 •  
 • Ha nem tudok szoptatni, kevesebbet érek?

Ez a kérdés mindösszesen két emberre tartozik. Az anyára és a babára. De ha úgy érzed, nem vagy minden információ birtokában, hogy felelősségteljes döntést hozhass, mi segítünk. Elmondjuk pro és kontra, a döntés viszont csak a Tiéd!

 • Folyton bűntudatod van, hogy mit kellene/lehetne – többet/kevesebbet/másként?

Rossz hírem van. Mindenkinek nem tudunk megfelelni. Önmagunknak is nehéz. Ha nehezedre esik elfogadni magad, vagy épp az esik nehezedre, hogy elfogadd azt, hogy mások nem fogadnak el, mi megmutatjuk, hogy van kiút ebből az ördögi körből.

 • A fb és insta posztokban szereplő tökéletes anyák hogy csinálják?

 •  
 • Biztos Te is tudod, hogy náluk sem pukizik illatosat a csillámpóni. Valamiért mégis hozzájuk mérjük magunkat. Ők kipihentek (annak néznek ki – zseniális a photoshop), az ő gyerekük sosem őrjöng a boltban (gondolod, hogy azt kiposztolnák?!), mindig tökéletes a frizura/smink és egy gramm felesleg sincs rajtuk. (aham, engem meg a Jézuska hozott). Nem túl sok, de lesz szó ezekről a kirakat jelenségekről is, illetve hogy hogyan tedd ezt Magadban helyre. Kulcsszó: elég jó anya. A tökéletes ugyanis mindig hamis.

Magányosnak érzed magad akkor is, ha vannak körülötted?

A Szuperdadushoz csatlakozva sosem maradsz egyedül!

Amíg meg nem szültél, szülők, rokonok, barátok, ismerősök és félig ismeretlenek folyton rádírtak, felhívtak, érdeklődtek, kérdezősködtek. Kisfiú lesz, vagy kislány? Mi lesz a neve? Milyen színűre festettétek a szobát? Egyben vagy még? Mennyi van még vissza? Ismerős? Te is a falra másztál tőle?

Aztán megszültél, még a szüléssztorit meghallgatták, majd szép lassan elkoptak. Nem csak a távolabbi ismerősök, hanem a közeliek is. Pedig pont most lenne rájuk a legnagyobb szükséged. Akár azért, hogy valaki kivegye a kezedből öt percre a gyereket, amíg fogat mosol, vagy egyszerűen csak ítélkezés és kioktatás nélkül, végighallgasson, hogy mennyire kivagy…

Jó lenne ha valaki egyszer őszinte érdeklődéssel tőled is megkérdezné, hogy valójában hogy vagy? Hiszen órákat tudnál mesélni arról, milyen küzdelmeken mész keresztül. Olyan jó lenne, ha valaki értékelné azt, hogy alig alszol, és mindent megteszel a gyermekedért, nem pedig azt mondják, hogy ez természetes, mert ez a dolgod. Nem tanácsokat osztogatnának, hanem együtt éreznének veled. Értékelnéd, ha valaki rád is kíváncsi lenne, hiszen Te nem csak egy test vagy, aki életet adott a gyermekének.

Te felkészültél erre?

A Szuperdadus nem csak egy szimpla bébiszitter képző, nem egy átlagos tömeggyártó oktatás. Egy közösség, ahol fel tudsz készülni arra, hogyan kezelj szituációkat, mit csinálj, hogy ne kelljen szellemé válnod. De ha már szellem vagy, hogyan gyere ki ebből az állapotból.  Itt találkozhatsz hasonló helyzetben lévő anyukákkal, akikkel barátságot kötve, egymást segítve „élhetitek túl” az otthonlét időszakát. Emellett pedig szakembereinkre is mindig számíthatsz, hiszen a nap bármely időpontjában fordulhatsz hozzájuk kérdésekkel

Felejtsd el azt, hogy valamit rosszul csinálsz!

Nincs olyan, hogy valamit rosszul csinálsz. Mi nem megmondani akarjuk neked, mit tegyél másképp, szimplán csak többféle lehetőséget mutatunk meg. Ha ismered a lehetséges választásokat, már könnyebb dolgod van. Mert tudni fogod, hogy minek mi lesz/lehet a következménye. És abban is megerősítünk, hogy érdemes elsősorban az ösztöneidre hallgatni a gyermekeddel kapcsolatos döntéseidnél, hiszen ki tudhatná, mi a legjobb Neked és a babádnak, mint Te magad! Ez egyfajta coaching folyamat, amelyben közösen fejlődünk a Te ütemedben, a Te elvárásaid szerint. Azt viszont már most jó, ha tudod, csak a boldog és kiegyensúlyozott anyának lesz boldog és kiegyensúlyozott gyereke.
Szuperdadus
Nem vagy egyedül!

Cseréld le a társas magányt egy segítő közösségre!

Kis csoportokkal dolgozunk

Képzéseinket létszám limitet alkalmazunk, pontosan azért, hogy mindenkire jusson idő. Megismerhessük egymást és tudjunk törődni mindenki igényével.

Egy családot alkotunk

Képzéseink alkalmával arra törekszünk, hogy kialakítsunk egy olyan közösséget, ahol a résztvevők egymásra is számíthatnak. Tapasztalatból mondjuk, hogy úgy érzed majd, egy baráti társasággal ülsz össze kikapcsolódni.

Nem engedjük el a kezed

A képzés befejeztével sem hagyunk magadra. Csatlakozhatsz zárt Facebook csoportunkhoz, ahol minden segítséget megkapsz a továbbiakban is. Emellett pedig teadélutánokat is szervezünk, ahol megoszthatjátok egymással a tapasztalataitokat

Miről szól a képzésünk?

 

 • Önismeretről:

 • Már lassan a csapból is ez folyik, de tudjuk egyáltalán, hogy mit is takar ez a szó? (Mi nem csak a saját személyiséged összetevőire, hatásaira és lehetőségeire mutatunk rá, hanem a mögöttes tartalmára is.)
 •  
 • Újfajta nevelési, táplálási módszerekről, irányelvekről:

Minden változik körülöttünk, és egyre gyorsabban. Nem biztos, hogy rossz volt az, ami régen volt, de mára már az akkor helyesnek vélt dolgok elavulttá váltak. Mi megtanítjuk neked a modern nevelés csinját-bínját.

 

 • Közösségépítésről:

 • Mindenki szeret valahova tartozni. Mi is. Nincs rá időd? Lesz!

 

 • Elfogadásról:

 • Önmagunk és a mások elfogadásáról. Mit jelent ez pontosan? Mindenki a legjobbat szeretné a szeretteinek. De tényleg tudjuk, hogy nekik mi a legjobb? (nálunk megtanulhatod mikor érdemes tanácsot adni, és mikor kell befogni a szádat)
 •  
 • Workshopokról, előadásokról:

 • Minden hónapban megrendezésre kerülnek, ahol érdekes témákat feszegetünk. Olyanokat, amik Téged is érdekelnek, hiszen ötletet is adhatsz, hogy miről legyen szó.
 •  
 • Tréning szemléletű csoportos oktatásról:

 • Hideg futkos a hátadon a gondolattól, hogy megint tanulni kell? Tudod mi az érdekes? Hogy nem kell. Mert úgy tanulod meg, hogy észre sem veszed.
 •  

Hasznosítható tudásról – magánéletben, munkában egyaránt: 

Nem azt mondjuk el, hogy hogyan kellene, hanem megmutatjuk, hogyan lehet.

Miből áll képzésünk?

Személyes oktatás
Csoport munka 35%
Otthoni felkészülés
E-learning tananyag 65%

Mit ad neked képzésünk?

Ezt azt hiszem nem is kell túlragozni, úgysem hiszed el, ameddig nem tapasztaltad meg. Jössz?
Minden hónapban megrendezésre kerülnek, ahol érdekes témákat feszegetünk. Olyanokat, amik Téged is érdekelnek, hiszen ötletet is adhatsz, hogy miről legyen szó.
A nálunk megszerzett önismeretet nem csak a gyermeknevelés terén, hanem az élet összes területén tudod majd kamatoztatni.

Hogy néz majd ki egy oktatás?

 • Képzésünket Szombathelyen, az Agora Művelődési és Sportház egyik előadótermében tartjuk. Szuperintenzív és normál csoportjaink közül lehet választnai

 

 • A parkolás könnyen megoldható a helyszín környékén, de a tömegközlekedési eszközzel érkezőknek is ideális.

 

 • A háromórás képzést egy 10-15 perces szünet köti össze.

 

 • Nem kell hoznod magaddal túlélő csomagot, vizet minden alkalommal biztosítunk számodra.

 

 • Hozhatsz jegyzetfüzetet, hogy a házifeladatot leírd, de minden tananyagot e-learning formában biztosítunk számodra.

Mit jelent a normál és a szuperintenzív csoport?

Normál csoport

Heti, vagy két heti rendszerességgel egy alkalom ( 3 óra). Rugalmasak vagyunk, akkor tartjuk, amikor a jelentkezőknek is megfelel. Indulás: Február 20.

Szuperintenzív csoport

2 napos gyors képzés (2*8 óra) Időpontok: Február 16 és Március1.

Ha most jelentkezel, ajándékot is kapsz!

1 alkalmas coaching ülés

A coaching ülésen nem adunk tanácsot. Annyit teszünk, hogy figyelünk rád, meghallgatunk, kihozzuk belőled a legjobbat, ami benned van. Valamint, ha Te is partner vagy ebben , motiválunk és minden lehetséges eszközzel közelebb segítünk ahhoz a célhoz, amit kitűztél magad elé.

Miért ezt válaszd?

 • Még keresgélhetsz és nézelődhetsz tovább, de azt tudnod kell, hogy mi vagyunk az egyetlenek, akik ilyen összetetten foglalkoznak a gyermeknevelés témakörével.

 • Nem találsz több olyan képzést, ahol utána is teljes értékű tagja maradsz a csoportnak.

 • Ha most eldöntöd, megnyugodhatsz, nem maradsz le a képzésről, biztosítva van számodra a hely. Mivel szeretnénk a családias légkör hangulatát megtartani, ezért nem szeretnénk nagy létszámmal elindítani csoportjainkat.

 • A jelentkezésedhez egy 15.000 ft értékű ajándékot kapsz, hogy mégtöbbet segíthessünk.

Mit vállalunk, ha még sem érzed magadénak képzésünket?

100% pénzvisszafizetési garanciát!

Őszintén hisszük, hogy szolgáltatásunk a javadra válik majd. Ám ha mégsem, akkor az első alkalom végén jelezheted nekünk panaszodat, és visszaadjuk Neked a befizetett összegedet.

Mennyi időd maradt jelentkezni?

 • 00Nap
 • 00Óra
 • 00Perc
 • 00Mp

Jelentkezés

69.000 Ft helyett csak 39.900 Ft

Kattints a jelentkezés  gombra, add meg a nevedet és a telefonszámod, majd küldd el nekünk a jelentkezésedet, mi pedig pár napon belül értesítünk a továbbiakról!

Normál csoport

36.900Ft
 • Szabadon választott időpont
 • Február 20-tól hetente/kéthetente
 • Ajándék

Szuperintenzív csoport

36.900Ft
 • Szabadon választott időpont
 • Március 1-től két egész nap, megegyezés szerint
 • Ajándék